Et sundt friskt måltid, ferdig på 1-2-3…

Dette trenger du til 2 porsjoner

  • 4 fileter ørret fra frysedisken
  • 1 pakke spinat
  • 1 fedd hvitløk
  • Litt rød paprika
  • Litt purreløk
  • Krydder: Vi har brukt en sterk orientalsk karri blanding, salt og dill, men ta det du selv liker best
  • Rømme
  • Rapsolje til steking

Slik gjør du

  • Tin ørreten, krydre på begge sider
  • Varm olje på pannen og stek fisken på middels varme til den er gjennomstekt
  • Varm rapsolje i en annen panne, ha i hakket hvitløk, paprika i biter, purre i ringer og spinat-bladene. Dryss litt salt over og stek til spinaten er mørk og myk
  • Legg spinatsalaten på fatet og fisken over, server med rømme til
  • Om du vil ha frisk salat til, kan du ganske enkelt beholde noe av grønnsakene rå og servere dem