Et sundt friskt måltid, ferdig på 1-2-3…
Dette trenger du til 2 porsjoner
- 4 fileter ørret fra frysedisken
- 1 pakke spinat
- 1 fedd hvitløk
- Litt rød paprika
- Litt purreløk
- Krydder: Vi har brukt en sterk orientalsk karri blanding, salt og dill, men ta det du selv liker best
- Rømme
- Rapsolje til steking
Slik gjør du
- Tin ørreten, krydre på begge sider
- Varm olje på pannen og stek fisken på middels varme til den er gjennomstekt
- Varm rapsolje i en annen panne, ha i hakket hvitløk, paprika i biter, purre i ringer og spinat-bladene. Dryss litt salt over og stek til spinaten er mørk og myk
- Legg spinatsalaten på fatet og fisken over, server med rømme til
- Om du vil ha frisk salat til, kan du ganske enkelt beholde noe av grønnsakene rå og servere dem